Een pad ontstaat door er op te lopen                                                              - Lao Tse 

Een warm welkom op de website van mijn praktijk: Annette de Boo – gezins- en kindercoaching bij rouw en verlies bij scheiding, gezondheid en/of (naderend) overlijden

Het gezicht hierachter ben ik: Annette de Boo, HBO en universitair geschoold en gediplomeerd Gezins- en kindercoach.

 

Ik ben nieuwsgierig, ondernemend, enthousiast en een warm persoon. Ik heb veel gereisd en in verschillende werelddelen langere tijd gewoond en gewerkt. Een levenspad vol kleur en avontuur!

 

Omdat mijn eigen pad verweven is met verschillende verlieservaringen, ben ik mij gaan specialiseren in rouw en verlies. In mijn praktijk heet ik kinderen, jongeren en volwassenen die te maken hebben (gehad) met een verlieservaring hartelijk welkom. Een verlies rondom scheiding, gezondheid en/of (naderend) overlijden.

 

Mijn opleiding en trainingen heb ik gevolgd bij verschillende kennisinstituten, zoals Dreamchild gezins- en kindercoaching, Coachingspraktijk Bloei, Praktijk voor Kwaliteitsopvoeding, De Kindercoaches, het Expertisecentrum Omgaan met Verlies en Buro Nazorg. Tijdens het opleidingsjaar 2014-2015 was ik als opleidingscoach werkzaam bij Dreamchild. 

 

Ik ben als vrijwilliger verbonden aan Achter de Regenboog. Deze stichting organiseert lotgenotencontactweekenden voor gezinnen en kinderen in rouw na het verlies van een dierbare. 

Ik ben ook als vrijwilliger verbonden aan Nabestaandencafé Jij Ontbreekt. Het café organiseert themabijeenkomsten over rouw en biedt een ontmoetingsplek voor nabestaanden in Leidschendam-Voorburg. 

 

Bel of mail mij gerust voor meer informatie, of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. 

Ik hoop je te mogen ontmoeten in mijn praktijk!

 

Warme groet,

 

Annette de Boo

 

Annette de Boo - Begeleiding bij rouw en verlies -  Praktijk@AnnettedeBoo.nl  -  Vlietweg 15  2266 KA  Leidschendam / Voorburg  -  06-36208779