Een pad ontstaat door er op te lopen                                                              - Lao Tse 

Rouwbegeleiding bij scheiding, ziekte en voor of na overlijden - voor kinderen, jongeren en volwassen. 

Een warm welkom op de website van mijn praktijk. Het gezicht hierachter ben ik: Annette de Boo, HBO en universitair geschoold en gediplomeerd Gezins- en kindercoach.

 

Ik ben nieuwsgierig, ondernemend, enthousiast en een warm persoon. Ik heb veel gereisd en in verschillende werelddelen langere tijd gewoond en gewerkt. Een levenspad vol kleur en avontuur!

 

Omdat mijn eigen pad verweven is met verschillende verlieservaringen ben ik mij gaan specialiseren in rouw en verlies. In mijn praktijk heet ik kinderen, jongeren maar zeker ook volwassenen die te maken hebben (gehad) met een verlieservaring hartelijk welkom. Een verlies rondom scheiding, gezondheid en/of (naderend) overlijden.

 

Mijn opleiding en trainingen heb ik gevolgd bij verschillende kennisinstituten, zoals Dreamchild gezins- en kindercoaching, Coachingspraktijk Bloei, Praktijk voor Kwaliteitsopvoeding, De Kindercoaches, het Expertisecentrum Omgaan met Verlies en Buro Nazorg. Tijdens het opleidingsjaar 2014-2015 was ik als opleidingscoach werkzaam bij Dreamchild. 

 

Ik ben verbonden aan Achter de Regenboog. Deze stichting organiseert lotgenotencontactweekenden voor gezinnen en kinderen in rouw na het verlies van een dierbare. 

Ik ben ook verbonden aan Nabestaandencafé Jij Ontbreekt. Het café organiseert themabijeenkomsten over rouw en biedt een ontmoetingsplek voor nabestaanden in Leidschendam-Voorburg. 

 

Ik geef ook trainingen, gastlessen en lezingen over rouw en verlies. 

Bel of mail mij gerust voor meer informatie of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. 

Ik hoop je te mogen ontmoeten in mijn praktijk!

 

Warme groet,

 

Annette de Boo

 

Annette de Boo - Begeleiding bij rouw en verlies -  Praktijk@AnnettedeBoo.nl  -  Vlietweg 15  2266 KA  Leidschendam / Voorburg  -  06-36208779